Golfbanenhotels

De website waarmee u uw golfbaan of bedrijf goed kunt promoten bij al uw kennissen en relaties. Tevens is dit een uniek hotel portaal met al de golfbanen van Nederland en in de buurt liggende hotels. De mogelijkheden zijn groot voor deze website en u kunt er veel mensen mee bereiken. Ook golfbanen van andere landen kunnen worden toegevoegd in het systeem!

Golfbanenhotels

Veiling gesloten

Verkocht voor: €[0 Bids]

Minimale prijs: [Nog niet gehaald]

 • Veiling gesloten
 • Bieden Over
 • Eerste bod: N/A
 • Laatste bod: N/A
 • Betaling: PayPal
Eindigd op:


Dagen


Uren


Minuten


Seconden

Omschrijving

  www.golfbanenhotels.nl is een Golfbanen hotel vakantie-web portaal welke gebruik maakt van www.Expedia.com als reisorganisatie. Hier treft u alle Nederlandse Golfbanen met alle hotels in de buurt. De hotels worden automatisch ingeladen door expedia en bij elke hotelboeking krijgt u een commissie van 6%. Daarnaast is er de mogelijkheid dat er bij nieuws automatisch de nieuws berichten worden ingeladen. Een makkelijk te onderhouden website met weinig onderhoud als de website eenmaal goed draait.

  De website heeft nog programmeer werk nodig op de volgende punten:

  Het CMS (Content Management System) moet worden ge-update en daarna worden aangepast aan de Expedia plug-in speciaal voor deze website geschreven door www.coencomputers.nl. Na de CMS update moet de Expedia plugin ook worden ge-update. De website moet aangemeld worden bij zoekmachines, evenals aangemeld worden bij andere grote websites voor een goed pageranking. De SEO (search engine optimalisatie) moeten worden bijgewerkt. De evenementen moeten worden bijgewerkt. De video's ook. De Facebook pagina moet opnieuw worden aangemeld en moet worden gelinkt aan de persoonlijke pagina om al uw kennissen van uw nieuwe vakantie web portaal op de hoogte te stellen. (als de websites op de veiling verkocht mogen zijn is er de mogelijkheid om de kosten voor de update en de programmeer werkzaamheden gezamenlijk te delen).

  Het is ook mogelijk om in deze website meerdere landen in te laden.

  De website kan voor meerdere doeleinden worden gebruikt bijvoorbeeld promotie van de eigen golfbaan of onderneming.

  Er kunnen ook op meerdere plaatsen op de website reclame blokken geplaatst worden.

  Verkoper

  Coen

  9 veilingen totaal

  4 huidige veilingen

  Veiling Informatie

   Winnaar ontvangt een PayPal link voor de betaling via de email.

   Over

   Hallo, ik ben de eigenaar van Coen Computers. Ik ben altijd graag bereid mensen te helpen met computer vragen of problemen.

   Getagd met , , , ,
   Top