Espan

Heerlijk vakantie land Spanje! Wie is daar nou niet geweest? We zijn er allemaal mee opgegroeid. Vele mensen uit Nederland overwinteren er. Dit vakantie webportaal bied mogelijkheden om de vakantiegangers te voorzien van een mooie onvergetelijke vakantie in Spanje en er als ondernemer aan te verdienen.

Espan

Veiling gesloten

Verkocht voor: €[0 Bids]

Minimale prijs: [Nog niet gehaald]

 • Veiling gesloten
 • Bieden Over
 • Eerste bod: N/A
 • Laatste bod: N/A
 • Betaling: PayPal
Eindigd op:


Dagen


Uren


Minuten


Seconden

Omschrijving

  www.Espan.nl is een 'Spanje vakantie' website portaal welke gebruik maakt van www.Expedia.com als reisorganisatie waar al de badplaatsen van Spanje in staan met daaromheen, de hotels in de buurt. De hotels worden automatisch ingeladen door expedia en bij elke hotelboeking krijgt u een commisie van 6%. Daarnaast is er de mogelijkheid dat er bij 'nieuws' automatisch de nieuws berichten worden ingeladen. Er is weinig onderhoud nodig wanneer de site eenmaal goed is ingesteld.

  De website heeft nog programmeer werk nodig op de volgende punten:

  Het CMS (Content Management System) moet worden geüpdate en daarna worden aangepast aan de Expedia plug-in die speciaal voor deze website is geschreven doorwww.coencomputers.nl. Na de CMS update moet de Expedia plugin ook worden ge-update. De website moet aangemeld worden bij zoekmachines, evenals aangemeld worden bij andere grote websites voor een goede 'pageranking'. De SEO (search engine optimalisatie), de evenementen en de video's moeten worden bij gewerkt.
  De Facebook pagina moet opnieuw worden aangemeld en gelinkt aan de persoonlijke pagina om al uw kennissen van uw nieuwe vakantie-webportaal op de hoogte te stellen. (Wanneer de websites op de veiling verkocht zijn is er de mogelijkheid om de kosten voor de update en de programmeer-werkzaamheden gezamenlijk te delen).

  De website kan voor meerdere doeleinden worden gebruikt bijvoorbeeld voor promotie van eigen relaties. Er kunnen ook op meerdere plaatsen op de website reclame blokken geplaatst worden.

  Verkoper

  Coen

  9 veilingen totaal

  4 huidige veilingen

  Veiling Informatie

   Winnaar ontvangt een PayPal link voor de betaling via de email.

   Over

   Hallo, ik ben de eigenaar van Coen Computers. Ik ben altijd graag bereid mensen te helpen met computer vragen of problemen.

   Getagd met , , , , , , ,
   Top