Goedkoopvakanties

Deze website heeft een veelbelovende domein-naam. Hiermee kan groots ingezet worden in de reisbranche.

Goedkoopvakanties

Veiling gesloten

Verkocht voor: €[0 Bids]

Minimale prijs: [Nog niet gehaald]

 • Veiling gesloten
 • Bieden Over
 • Eerste bod: N/A
 • Laatste bod: N/A
 • Betaling: PayPal
Eindigd op:


Dagen


Uren


Minuten


Seconden

Omschrijving

  www.goedkoopvakanties.nl is een europees / wereldwijde hotel vakantie-web portaal welke gebruik maakt van www.Expedia.com als reisorganisatie. Waar al de steden van verschillende vakantie landen in staan met daaromheen al de hotels in de buurt. De hotels worden automatisch ingeladen door Expedia en bij elke hotelboeking krijgt u commisie van 6%. Daarnaast is er de mogelijkheid dat er bij nieuws / evenementen automatisch de nieuws berichten worden ingeladen. Een makkelijk te onderhouden website met weinig onderhoud als de website eenmaal goed draait.

  De website heeft nog programmeer werk nodig op de volgende punten:

  Het CMS (Content Management System) moet worden ge-update en daarna worden aangepast aan de Expedia plug-in speciaal voor deze website geschreven doorwww.coencomputers.nl. Na de CMS update moet de Expedia plugin ook worden ge-update. De website moet aangemeld worden bij zoekmachines, evenals aangemeld worden bij andere grote websites voor een goed pageranking. De SEO (search engine optimalisatie) moeten worden bijgewerkt. De evenementen moeten worden bijgewerkt. De video's ook. De Facebook pagina moet opnieuw worden aangemeld en moet worden gelinkt aan de persoonlijke pagina om al uw kennissen van uw nieuwe vakantie web portaal op de hoogte te stellen.

  Ook is er de mogelijkheid voor een totaal nieuw systeem in een ander CMS waarbij u zelf de prijs kan bepalen en de klant met ideal kan laten betalen, waarin u zelf de controle heb over de boekingen, en mogelijk ook voor meerdere reisorganisaties, dit wordt dan voor u ontwikkeld.
  (als de websites op de veiling verkocht mogen zijn is er de mogelijkheid om de kosten voor de update en de programmeer werkzaamheden gezamenlijk te delen).

  De website kan voor meerdere doeleinden worden gebruikt bijvoorbeeld voor promotie van de eigen relaties. Er kunnen ook op meerdere plaatsen op de website reclame blokken geplaatst worden.

  Verkoper

  Coen

  9 veilingen totaal

  4 huidige veilingen

  Veiling Informatie

   Winnaar ontvangt een PayPal link voor de betaling via de email.

   Over

   Hallo, ik ben de eigenaar van Coen Computers. Ik ben altijd graag bereid mensen te helpen met computer vragen of problemen.

   Getagd met , , , , , ,
   Top