Jisrael

Israël groeit steeds meer als toeristisch land. Jaarlijks gaan er veel mensen naar Israël vanwege de vele bijbelse plaatsen en archeologische vondsten. Ook reizen er steeds meer Israëlische mensen terug naar Israël. Een enorme groei markt voor deze vakantie web portaal.

Jisrael

Prijs start op €100.00 [0 Bids]

Minimale prijs: [Nog niet gehaald]

€ EUR

Betaal meteen via PayPal om deze veiling te winnen.

Eindigd op:


Dagen


Uren


Minuten


Seconden

Omschrijving

  www.jisrael.nl is een Israël hotel vakantie-web portaal welke gebruik maakt van www.Expedia.com als reisorganisatie. Waar al de steden van Israël in staan met daaromheen al de hotels in de buurt. De hotels worden automatisch ingeladen door expedia en bij elke hotelboeking krijgt u commisie van 6%. Daarnaast is er de mogelijkheid dat er bij nieuws / evenementen automatisch de nieuws berichten worden ingeladen. weinig onderhoud als de website eenmaal goed draait.

  De website heeft nog programeer werk nodig op de volgende punten:

  Het CMS (Content Management System) moet worden ge-update en daarna worden aangepast aan de Expedia plug-in speciaal voor deze website geschreven door www.coencomputers.nl. Na de CMS update moet de Expedia plugin ook worden ge-update. De website moet aangemeld worden bij zoekmachines, evenals aangemeld worden bij andere grote websites voor een goed pageranking. De SEO (search engine optimalisatie) moeten worden bijgewerkt. De evenementen moeten worden bijgewerkt. De video's ook. De Facebook pagina moet opnieuw worden aangemeld en moet worden gelinkt aan de persoonlijke pagina om al uw kennissen van uw nieuwe vakantie web portaal op de hoogte te stellen. (als de websites op de veiling verkocht mogen zijn is er de mogelijkheid om de kosten voor de update en de programmeer werkzaamheden gezamenlijk te delen).

  Het is ook mogelijk om deze website in meerdere talen te tonen onder bijvoorbeeld www.de.jisrael.com www.fr.jisrael.com www.nl.jisrael.com etc. (dit valt dan onder meerwerk en de programeer werkzaamheden kunnen voor u worden verzorgd door www.coencomputers.nl)

  De website kan voor meerdere doeleinden worden gebruikt bijvoorbeeld voor promotie van de eigen relaties in Israël.

  Er kunnen ook op meerdere plaatsen op de website reclame blokken geplaatst worden.

  Verkoper

  Coen

  10 veilingen totaal

  5 huidige veilingen

  Veiling Informatie

   Winnaar ontvangt een PayPal link voor de betaling via de email.

   Over

   Hallo, ik ben de eigenaar van Coen Computers. Ik ben altijd graag bereid mensen te helpen met computer vragen of problemen.

   Getagd met , , , , , , , ,
   Top